noiembrie
28
2023

Seminar Instructiv- Practic al Profesorilor de Matematică

,,Integrarea eficientă a tehnologiilor digitale în predarea matematicii”, a fost genericul seminarului teoretico-practic al profesorilor de matematică din raionul Cahul, desfășurat la data de 24.11.2023 în incinta Liceului Teoretic „M.Sadoveanu”, s.Giurgiulești coordonat de către DGÎ Cahul, Holostenco Liubovi,specialist principal- metodist.
Aspectul practic axat pe utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale în procesul de predare-învățare-evaluare în asigurarea succesului școlar, motivației, responsabilizare s-au conturat
în cadrul orelor publice prezentate de către profesorii de matematică Liliana Vatavu , Olga Neculseanu , Pascal-Terzi Lidia cu deosebit profesionalism.
Participanții la seminar au analizat contextul realizării unei învățări eficiente, au lucrat în cadrul unui atelier practic, au făcut schimb de experiență. Profesorii au fost impresionați de nivelul de pregătire a seminarului, de atmosfera creată în cadrul acestuia, de momentele surpriza si inițiativele elevilor și, nu în ultimul rând, de condițiile foarte bune, care le-a oferite pentru desfășurarea seminarului.