noiembrie
07
2022

Mesaj de felicitare

Dragi elevi și studenți,

            Cu prilejul Săptămânii Tineretului, venim cu cele mai frumoase și nobile gânduri adresate vouă, tinerilor.  Tinereţea e soarele prezent în toate anotimpurile, este sufletul călător în timp, este timpul ce nu permite regretele. Această vârstă a năzuințelor vă face mai frumoși la chip și la suflet, mai încrezători, pregătindu-vă pentru următoarea etapă a vieții.

Tinerețea este un dar pentru voi, de care trebuie să fiți mândri! Darul de-a merge pe drumul tinereții va cuprinde zarea devenirii. Nu încetaţi să învățați din toate. Acum e momentul în care trebuie să vă proiectaţi viitorul şi noi vă dorim să o faceţi cu mult curaj şi perseverenţă. Lumea este a celor care visează, iar tinereţea este o forţă a dorinţelor, a setei de cunoaştere, a speranţelor şi noilor începuturi. Atâta timp cât aveți vise și tindeți spre noi realizări, voi sunteți viitorul însuși!

Anii frumoși ai tinereții ne sunt grăunte de inspirație în Marea călătorie de-a lungul timpului. Pe cât de efemeră este această vârstă, pe atât de grațioasă. Tinerețea ne va lăsa în urma ei amintiri înaripate, gânduri înfloritoare, aspirații nobile, căci o tinereţe fără amintiri este o tinereţe pierdută.

Vă îndemnăm să vă păstrați mereu în suflet focul creativității, setea cunoașterii, a căutării și a descoperirilor, să  depuneți efort și suflet în tot ce faceți, să perseverați în materializarea aspirațiilor şi a scopurilor pe care vi le stabiliți, să aveți încredere în forțele proprii şi în potențialul cu care sunteți înzestrați!

Vă dorim să aveți parte de idei îndrăznețe, inspirație creativă, obiective înalte, noroc, încredere în realizarea visurilor, dragoste adevărată și perspective strălucitoare!!!

Cu cele mai alese gânduri, șeful DGÎ Cahul, Valeriu Baban.