• 1

  Cahul

 • 2

  Olimpiada raionala la informatica 2017

 • 3

  Festivalul limbii engleze 2017

 • 4

  Olimpiada raionala la informatica 2017

Copyright 2020 - Custom text here

Orice început de toamnă e marcat de un eveniment deosebit – Ziua mondială a profesorilor, învățătorilor, educatorilor, bibliotecarilor – zi care a fost inaugurată de UNESCO în anul 1994, ca o zi destinată aprecierii activității cadrelor didactice, contribuției acestora la educarea și instruirea tinerei generații.

 

În acest context, Direcția Generală Învățământ Cahul în parteneriat cu Consiliul Raional Cahul a organizat sărbătoarea tradițională cu genericul „Pedagogul – făuritor al Universului”, la data de 04.10.2019, în incinta Sălii de Festivități a Sanatoriului „Nufărul Alb”, mun. Cahul. Au fost invitați managerii instituțiilor de învățământ general, tinerii specialiști,  profesorii pensionari. Într-o ambianță solemnă au fost adresate mesaje de felicitare de partea doamnei Elena Bacalu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care a oferit diplome de merit din partea Parlamentului RM,   domnului Valeriu Baban, șef DGÎ Cahul, oferind cadouri și premii bănești din partea CR al FSEȘ, domnului Sergiu Drangoi, vicepreședinte al raionului Cahul, care a menționat cadrele didactice cu diplome de merit, flori, domnului Calmîc Vladimir, vicepreședinte al raionului Cahul, care a înmânat diplome de merit pentru cei mai buni manageri, profesori, educatori. Surpriza sărbătorii a fost prestația formației Brio Sonores.

Amintim că în instituțiile de învățământ general activează 1903 cadre didactice, iar în instituțiile de educație timpurie 474 cadre didactice.

viber_image_2019-11-01_13-26-11.jpg

viber_image_2019-11-01_13-28-33.jpg